So That Be Palmtree Vodka

70 cl

So That Be Palmtree Vodka

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 27,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 46 %
Merk So That Be
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

So That Be is een Afrikaanse palmvodka van een premium kwaliteit. Aan deze vodka is alleen gember toegevoegd verder helemaal niets. Hierdoor heeft het een bijzondere smaak gekregen. Deze vodka wordt gedronken in gezeldschap, om te delen met elkaar en de warmte te voelen van Afrika en het geluk te delen.

Geschiedenis:

Al sinds 1914 staat So That Be symbool voor geluk, gezeldschap en plezier in het leven, het is wellicht de meest gedeelde drank in Afrika. Overal waar mensen samen zijn, of dat nu is, thuis, bar, discotheek of restaurant er is altijd wel een reden om een fles So That Be te openen. Deze drank is een derivaat van palm welke geworteld zit in de gewoonte van Afrika. Vandaag wordt So That Be geschouwd als bijzonder en uniek, en een drank die de hele wereld bij elkaar brengt om de geschiedenis van Afrika te ontdekken.