Snow Leopard

100 cl

Snow Leopard

100 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 39,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 100 cl
Alcohol % 40 %
Smaak Neutraal
Merk SnowQueen
Land Polen
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Een zijdezachte, Poolse wodka die uitsluitend in kleine batches wordt gemaakt ten behoeve van de kwaliteit en uiteraard de exclusiviteit, Snow Leopard wordt gemaakt van de best verkrijgbare granen en heeft een hoop kennis en expertise in huis om deze topkwaliteit ingrediënten om te zetten in een eindproduct van hoog niveau. Eén van de meest bijzondere aspecten aan deze wodka is zijn pure smaak die die dankt aan het feit dat het distillaat viermaal is gedistilleerd (!).

Snow Leopard is een wodka van hoge kwaliteit en ook nog eens één die bewust is van de wereld om zich heen, het bedrijf schenkt namelijk 15% van alle winst aan de Snow Leopard Trust die opgericht is om de uitstervende sneeuwluipaard te beschermen. Met deze wodka geniet je en doe je tegelijkertijd nog wat goeds voor de wereld, win-win!