Snab Ijs Bok

33 cl

Snab Ijs Bok

33 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 2,75
  • Vanaf 24 voor € 2,65 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 33 cl
Land Nederland
Brouwerij Snab
Type Bier Bock, Overig
Alcohol % 9,0 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

In het reiverslag van Nova Zembla 'Om de Noord' van Verrit de Veer uit 1597 stond beschreven dat de bemanning tot hun eigen verbazing een bevroren biervat hadden gevonden met een vloeistof die uitstekend smaakte en waarbij alle kracht nog in het laatste restje vloeibaar bier zat. Snab heeft dit proces nagebootst met Ezelenbok om zo Ijsbok te krijgen. Het bier heeft een aroma van karamelmout en fruit. Hij geeft een zeer vol en warm gevoel in de mond met de smaak van mout en karamel met een aangename bitterheid.