Snab Czaar Peter

33 cl

Snab Czaar Peter

33 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 2,49
Excl. € 0,10 statiegeld
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 33 cl
Land Nederland
Brouwerij Snab
Type Bier Stout
Alcohol % 8,5 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Snab Czaar Peter is een klassieke Russian Imperial Stout en is gebrouwen in Engeland tijdens de 18e eeuw. De oorsprong van dit heerlijke biertje is Zaandam. In het jaar 1697 woonde Czaar Peter namelijk in Zaandam en werkte daar als scheepstimmerman. Op de geur bevat het bier heerlijke aroma's van verse koffie en chocolade. Hierbij speelt de zachtheid en zoetheid een mooie rol. Ook is er een vleugje fruitigheid van tropische vruchten aanwezig in combinatie met rozijnen. Op de mond heeft het bier een frisse toon, maar ook hierin komt de smaak van koffie en karamel weer terug. De chocolade die aan het begin in de geur aanwezig is, keert terug in de afdronk. 

Geschiedenis:

SNAB Bierbrouwers is op 24 januari in het jaar 1991 opgericht. Het is hun missie om de biercultuur te promoten en de wereld te laten zien dat dit een bijzondere cultuur is. Met name alternatieve bieren. Wat alternatieve bieren zijn volgens SNAB Bierbrouwers? Dat zijn bieren die met zowel traditionele als met nieuwe grondstoffen en methodes worden gebrouwen. Zij volgen niet de marktverwachtingen, maar gaan geheel hun eigen weg. En dat maakt hun zowel nationaal als internationaal succesvol!