Smokin' The Gentleman’s Dram

70 cl

Smokin' The Gentleman’s Dram

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 23,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken Duncan Taylor Scotch Whisky LTD
Land Schotland
Leeftijd Niet vermeld
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Type Blended
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Smokin' The Gentleman’s Dram is een Whisky zo als vroeger, altans volgens Duncan Taylor Scotch Whisky LTD, zij hebben diverse schotse peated whisky's van over heel schotland genomen en geblend tot de perfecte whisky, een fijn rokerige mix met in gedachten de barbecues, kampvuren en fijne sigaren. Kortom mannendingen! Op de neus is het een niet al te rokerige whisky en komen hinten van turf, barvecue marinade en hout rook naar voren met eenlichte hint van gebrand suiker en medicinale alcohol. De Smokin' staat bekend om zijn rijke smaak en dat klopt ook wel bij deze whisky met smaken van turf rook, zwarte peper en gezouten boter maar ook gladden tonen van vanillen en toffe komen goed naar boven. De afwerking is zo als verwacht licht rokerig wat langzaam weg ebt ook nemen wij zoete licht gerookte turf en peper waar in de afdronk.

Smokin '- Dram The Gentleman's staat bekend om zijn rijke smaak en niet-compromitterende karakter, een volle ervaring om van te genieten.