Smirnoff ice in Cadeaukist

€ 6,50

Direct leverbaar !

De enige echte Smirnoff Ice is nu verkrijgbaar in een luxe cadeaukist met opdruk naar keuze. De Smirnoff Ice is een variant die veel minder alcohol bevat dan de originele uitgaves van Smirnoff. Waar Smirnoff eerst alleen bekend was in Rusland, is het nu bekend over de hele wereld! Dit komt niet alleen door de originele wodka zelf maar door een nieuwe uitgave van Smirnoff Ice en de bewerkte wodka's. Smirnoff Ice is een variant en mix met een laag alcoholpercentage waardoor het zeer populair is bij jongeren

Kaartje:

Heeft u altijd al iemand willen verrassen met een persoonlijke boodschap ? Dat kan nu met een kaartje! Voer uw bericht in wij printen deze op een kaartje en voegen deze toe bij uw bestelling. De kaart wordt altijd bovenin de doos geplaatst zodat bij opening de kaart direct zichtbaar is voor de geadresseerde.

Enkele voorbeelden van mee gestuurde teksten zijn:

  • Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 
  • Veel plezier op je vakantie! Hierbij wat lekkers!
  • Bedankt voor je hulp!

Cadeaukisten:

Wilt u het cadeau persoonlijk maken? Dit kan door gebruik te maken van ons aanbod houten cadeaukisten met speciaal bedrukte teksten op de kist. Wilt u bijvoorbeeld iemand Bedanken voor zijn of haar hulp dan kiest u natuurlijk voor de kist “ Bedankt “ of wat denkt u van “ Proost “. Door deze boodschap op de kist brengt u niet alleen een leuk cadeau maar ook nog eens een persoonlijk cadeau.  

Wij hebben verschillende teksten voor op de kisten, wenst u in een grote oplage een speciale tekst kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons.

Voor grote aantallen kunnen wij een offerte op maat uitbrengen en kunnen uw logo, bedrijfsnaam of slogan op onze kisten laten bedrukken, de levertijd zal uiteraard toenemen. Deze bijzondere optie bieden wij al aan vanaf 50 kisten.

Meer informatie
Merk Smirnoff
Inhoud 70 cl
Alcoholpercentage 4 %
Land Rusland
Smaak Wodka
Kleur likeur Wit
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Smirnoff ice in Cadeaukist
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.