Smirnoff Ice Bucket

 

Smirnoff Ice Bucket

 
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 49,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie E20
Soort Overige
Merk Overige
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Deze mooie en ice bucket van het merk Smirnoff. De bucket is onmisbaar in elke bar of soos, je kunt hem gebruiken om je ijsblokjes in te bewaren tijdens een feest of om bijvoorbeeld je flessen koel te houden tijdens je feestje. Door de stevige handvaten in de bucket kan je hem gevuld makkelijk verplaatsen waardoor het mogelijk is om hem overal te plaatsen.

Het is een kunststof bucket welke makkelijk schoon te maken is met een vochtige doek en eventueel een sopje. De bucket heeft een inhoud van ongeveer 10 Liter! en de volgende afmetingen:

37 centimeter breed

20 centimeter hoog