Sixty Six Family Reserve 12 Years

70 cl

Sixty Six Family Reserve 12 Years

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 33,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Leeftijd 12
Alcohol % 40 %
Soort Bruine Rum
Merk Foursquare
Herkomst Barbados
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Mooie zachte rum met zijn "Rootz" in de Barbodos. Een donkere zeer unieke Family Reserve rum met een leeftijd van 12 jaren. Volle tonen van eiken met veel gedroogd fruit als afleiding. Het karakter word bepaald door de perfecte rijpings temperaturen die weinig of niet schommelen en de rum een zeer zachte en fijne smaak geven. UItgave door de Foursquare distillerij te Babados die al vele andere zeer bekende en mooie rums op de markt heeft gebracht. Deze uitgave is limited is dus OP=OP.