Sipsmith Sloe Gin

€ 32,95

Direct leverbaar !

Sip-Smiths Sloe Gin is een heerlijke Gin die als basis gebruikt maakt van de jeneverbes maar naast dit ook nog een speciaal en vooral belangrijk ingrediënt gebruikt, namelijk de Sleedoorn bes. De sleedoorn heeft van zichzelf al een droge zoete smaak en is voor Gin dus perfect om een likeur achtige Gin te maken. Dat is nou het mooie aan Gin je kan bijna elke kant op!

Er zijn verschillende goeie soorten Gin die de sleedoorn bes hanteren. Denk maar aan de Monkey Sloe Gin, of Gordon's of Haymans sloe gin! Allemaal zijn dit geliefde dranken en daar doet Sip-Smiths zeker niet onder!

Geschiedenis

Na jaren van werken in de drank industrie, gingen de mensen van sip-smiths hun eigen avontuur te ge moet om hun eigen met passie en handgemaakt Gin te maken en na te streven. Ze noemen zichzelf Sip-smiths  om hun ambachtelijke methodes en distillatie te vieren. Naast de normale Dry gin hebben ze ook een Sloe Gin , de summercup en de Barley. Dus er worden aardig wat methodes gebruikt!

 Ze denken graag dat gebouwen een ziel hebben. Die van hun in Hammersmith, west London, was eens het huis van de bekende whisky expert Michael Jackson, (niet de zanger) en daarvoor van een micro brouwerij van een locale pub. (Engelse bar, café) Nu is het de plek waar de ambachtelijke producten van Sip-Smiths worden gemaakt.

Meer informatie
Merk Sip Smith
Land Verenigd Koninkrijk
Inhoud 50 cl
Gewicht 1.0000
Alcoholpercentage in % 29
Soort gin Overig, Zoete Gin
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sipsmith Sloe Gin
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.