Singleton of Dufftown Trinité

100 cl

Singleton of Dufftown Trinité

100 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 54,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken Dufftown
Land Schotland
Leeftijd Niet vermeld
Inhoud 100 cl
Alcohol % 40 %
Type Single Malt
Streek Speyside
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

The Singleton of Dufftown Trinité, Vervaardigd met behulp van whisky's die afzonderlijk zijn gerijpt in twee typen fusts, dan samengebracht en 'getrouwd' in een derde vat waar ze worden aan tijd worden gegeven om te rusten en te ontwikkelen naar een fantastische rijk, afgeronde en belonende smaak. Het leveren van een toegeeflijke, harmonieuze, zijdeachtig zoet Single Malt met hints van donkere chocolade, verse peren en amandelen.