Shotglas Hard Plastic

2,5 cl

Shotglas Hard Plastic

2,5 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 0,79
  • Vanaf 100 voor € 0,71 per stuk
  • Vanaf 500 voor € 0,65 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie X4
Inhoud 2,5 cl
Land Nederland
Soort Plastic Glas Shot / Borrel Glas
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Zeer stevig en wel bekend shotglas dat gemaakt is van onbreekbaar hard plastic! Ideaal voor feesten en partijen waar glas niet is toegestaan. Deze glazen zijn van 100% polycarbonaat en zijn zelfs onder zware omstandigheden onbreekbaar. Door de hoge kwaliteit gaan deze glazen lang mee en zijn uitstekend wasbaar. Het glas heef een inhoud van 2,5cl en een hoogte van 5,5 cm.

Dit glas is gemaakt van Polystyreen, wat betekent dat deze producten bij normaal gebruik breukbestendig zijn. Indien ze op een harde ondergrond vallen kunnen deze glazen breken.