Seef Bootjes Bier

33 cl

Seef Bootjes Bier

33 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1,99
Excl. € 0,10 statiegeld
  • Vanaf 24 voor € 1,89 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 33 cl
Land Belgie
Brouwerij Seef
Type Bier Amber
Alcohol % 7,0 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Seef Bootjes Bier is een vol bier met een overduidelijk hop aroma met een rode amber kleur van Belgische en Amerikaanse soorten, de smaak is kruidig met noten gember en koriander met een lang aanhoudende en volle afdronk. Dit bier heeft ons doen verassen !

Geschiedenis:

Seefbier is een historische Belgisch speciaalbier van de stad Antwerpen, gedurende meer dan een eeuw was dit bier het meest gedronken in de stad. Het is zo populair geweest dat er een deel van Antwerpen " de Seefhoek " er naar vernoemd is. Het werdt gebrouwen door diverse speciaalbierbrouwerijen die zich rond de stad bevonden, tijdens de eerste wereld oorlog is dit bier helaas verdwenen. Tot nu, dit bier is naar oorspronkelijk receptuur nieuw leven ingeblazen.

Het Seefbier won sinds z’n terugkeer zelfs 2X GOUD op de meest prestigieuze bierwedstijden ter wereld:

  • GOUD op de WORLD BEER CUP (World’s best OTHER STYLE BELGIAN ALE)
  • GOUD op de WORLD BEER AWARDS (Europe’s BEST BELGIAN STYLE ALE)
  • GOUD op de WORLD BEER AWARDS 2014 (WORLD’s & EUROPES BEST BELGIAN S. ALE)
  • GOUD op GLOBAL CRAFT BEER AWARDS 2015 (WORLD’s BEST)