Schrobbeler

€ 11,50

Direct leverbaar !

Schrobbeler kruiden likeur is één van de meest gedronken bitters in Nederland en ook één van de bitters met zo een lange geschiedenis in ons land. Decennia later is Schrobbeler nog steeds mateloos populair en wordt er van het bittertje nog dagelijks genoten.

Jan Wassing kwam in 1973 met het recept van Schrobbeler, of zoals het toen heette “schrobbelèr”, door een aantal kruiden op een bepaalde manier te mengen. Van origine was het bedoeld voor mensen met een gevoelige maag en werd het gebruikt als medicijn voor zaken als verkoudheid, koorts en griep. Daarnaast gebruikten veel mensen het als slaapmiddel, de ingrediënten van de kruidenbitter zouden een positief effect op de nachtrust.

Om precies te zijn 43 kruiden, de samenstelling is complex en elegant tegelijk en is het resultaat van een langdurig proces waar veel proeven en aanpassen voor vereist is geweest.

Schrobbeler heeft een donkerbruine kleur met aroma’s die een beetje doen denken aan hoestsiroop, het heeft dezelfde kruidige geur. Wat betreft de smaak is Schrobbeler uniek en verfijnd, een zachte textuur met een zoete smaak die het gehemelte vullen en een warm gevoel achterlaten.

Traditiegetrouw wordt Schrobbeler koud en puur gedronken maar de laatste jaren wordt hier steeds meer van afgeweken en worden er nieuwe manieren gevonden om te genieten van de kruidenbitter. Zo smaakt het ook heerlijk met een kopje koffie of warm geserveerd met een toet slagroom ernaast, of met enkele blokjes ijs wanneer het warm weer is.

Schrobbeler is daarnaast zeer acceptabel geprijsd, vergeleken met soortgelijke dranken heeft het een prima prijs/kwaliteit verhouding. Een aanrader dus!

Meer informatie
Merk Schrobbelér
Inhoud 70 cl
Gewicht 1.3000
Alcholpercentage 22
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Schrobbeler
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.