Schrobbeler Schenktoren

nvt

Schrobbeler Schenktoren

nvt
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 19,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie D113
Inhoud nvt
Alcohol % 0 %
Land Nederland
Merk Schrobbelér
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Schrobbeler Schenktoren is een leuke toren die je kunt gebruiken voor het vullen van vier glaasjes Schrobbeler, de toren is 41cm hoog en ongeveer 13cm breed. Bij deze toren zitten 4 glaasje met het logo van Schrobbeler gedrukt op de voorkant, vier kleine viltjes om het glaasje op te zetten en een Schrobbeler schenker in een groene kleur. De toren zelf is gemaakt van hout en de voet is gevuld met een stuk metaal als gewicht zo dat je deze niet zo maar kunt omstoten.