Schrobbelèr On The Rocks Cadeau

€ 17,95

Direct leverbaar !

Schrobbelèr Cadeau in mooie cadeaubox met 2 unieke Schrobbelèr glazen, Schrobbeler, één van de meest gedronken bitters in Nederland en ook één van de bitters met zo een lange geschiedenis in ons land. Decennia later is Schrobbeler nog steeds mateloos populair en wordt er van het bittertje nog dagelijks genoten.

Jan Wassing kwam in 1973 met het recept van Schrobbeler, of zoals het toen heette “schrobbelèr”, door een aantal kruiden op een bepaalde manier te mengen. Van origine was het bedoeld voor mensen met een gevoelige maag en werd het gebruikt als medicijn voor zaken als verkoudheid, koorts en griep. Daarnaast gebruikten veel mensen het als slaapmiddel, de ingrediënten van de kruidenbitter zouden een positief effect op de nachtrust.

Om precies te zijn 43 kruiden, de samenstelling is complex en elegant tegelijk en is het resultaat van een langdurig proces waar veel proeven en aanpassen voor vereist is geweest.

Schrobbeler heeft een donkerbruine kleur met aroma’s die een beetje doen denken aan hoestsiroop, het heeft dezelfde kruidige geur. Wat betreft de smaak is Schrobbeler uniek en verfijnd, een zachte textuur met een zoete smaak die het gehemelte vullen en een warm gevoel achterlaten.

Dit mooie cadeaubox bevat de volgende inhoud:

  • 70 cl schrobbelear
  • 2 Glaasjes
Meer informatie
Merk Schrobbelér
Land Frankrijk
Inhoud 70 cl
Gewicht 2.0000
Alcoholpercentage in % 22.5
Smaak Kruiden
Kleur van de drank Amber
Soort likeur Overige
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Schrobbelèr On The Rocks Cadeau
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.