Schommel / Tuimelaar 4.5 liter

 

Schommel / Tuimelaar 4.5 liter

 
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 16,95
  • Vanaf 3 voor € 16,50 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie A115
Soort Schommel / Tuimelaar
Merk Merkloos
Land Nederland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Een uniek zwarte Tuimelaar/beugel voor bijvoorbeeld de Benriach 4.5 liter of Glendronach 4.5 liter flessen. Uiteraard is deze schommel ook geschikt voor dezelfde grote en vorm flessen van andere merken tot een diameter van maximaal 14cm en een hals dikte van 6,5cm met en een minimale hoogte van 40cm waarbij het brede deel van de fles niet hoger moet zijn dan 34cm. Een mooie schommel wat mooi staat op uw bar als sier. Goed kwaliteit wat jarenlang meegaat.