Schermer's Beerenburger Kruidenbitter Extra

€ 14,50

Direct leverbaar !

Schermer's Beerenburger Kruidenbitter Extra is een klassieke Beerenburger gemaakt op ambachtelijke wijze met veel kruiden. Hier door heeft hij veel smaak en karakter gekregen en niet te vergelijke met veel Beerenburgers die gezoet zijn om een grote markt te bieden. Beerenburger Kruidenbitter is voor de liefhebber met een goede smaak. De slogan op de fles luid dan ook Bitter in de mond, maakt het hart gezond...

Over Schermer & Zoon:

Schermer & zoon staat officieel te boek als distilateur en likeurstoker sinds 1782 maar zijn ook importeur van wijnen uit diverse landen allemaal vanaf de plek waar het ook ooit begon, in Hoorn.

Schermer is een van de oudste en laatste onafhankelijke distilleerderijen van Nederland. Met eeuwenoude, traditionele recepturen wordt in de distillerderij op authentieke wijze geproduceerd, maar natuurlijk wel naar moderne maatstaven!

Na 6 generaties Schermer, nam Paul Robert Blom samen met zijn vrouw Joke Blom-Wennink in 1982 het bedrijf over, waar Paul in 1965 in dienst was getreden.
Met de oorspronkelijke recepturen en de gevestigde naam, geniet Schermer regionaal en nationaal reeds grote bekendheid en faam.

 

 

Meer informatie
Merk Schermer & ZN
Inhoud 100 cl
Land Nederland
Gewicht 1.7000
Alcoholpercentage in % 33
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Schermer's Beerenburger Kruidenbitter Extra
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.