Schermer's Beerenburger Kruidenbitter Extra

100 cl

Schermer's Beerenburger Kruidenbitter Extra

100 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 14,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 100 cl
Alcohol % 33 %
Land Nederland
Merk Schermer & ZN
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Schermer's Beerenburger Kruidenbitter Extra is een klassieke Beerenburger gemaakt op ambachtelijke wijze met veel kruiden. Hier door heeft hij veel smaak en karakter gekregen en niet te vergelijke met veel Beerenburgers die gezoet zijn om een grote markt te bieden. Beerenburger Kruidenbitter is voor de liefhebber met een goede smaak. De slogan op de fles luid dan ook Bitter in de mond, maakt het hart gezond...

Over Schermer & Zoon:

Schermer & zoon staat officieel te boek als distilateur en likeurstoker sinds 1782 maar zijn ook importeur van wijnen uit diverse landen allemaal vanaf de plek waar het ook ooit begon, in Hoorn.

Schermer is een van de oudste en laatste onafhankelijke distilleerderijen van Nederland. Met eeuwenoude, traditionele recepturen wordt in de distillerderij op authentieke wijze geproduceerd, maar natuurlijk wel naar moderne maatstaven!

Na 6 generaties Schermer, nam Paul Robert Blom samen met zijn vrouw Joke Blom-Wennink in 1982 het bedrijf over, waar Paul in 1965 in dienst was getreden.
Met de oorspronkelijke recepturen en de gevestigde naam, geniet Schermer regionaal en nationaal reeds grote bekendheid en faam.