Sauza Tres Generaciones Plata

70 cl

Sauza Tres Generaciones Plata

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 43,95
  • Vanaf 6 voor € 42,95 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 38 %
Type Blanco
Merk Sauza
Land Mexico
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Een tequila van kwaliteit die het resultaat is van passie en vakmanschap, zijn uniek vormgegeven fles past bij zijn eveneens unieke en karakteristieke smaak. Sauza Tres Generaciones Plata heeft zijn eigen stijl, mede doordat het een ongerijpte tequila is waardoor de expressieve smaak van Agave mooi naar voren komt.

Driemaal gedistilleerd tot perfectie wat betreft puurheid en zachtheid met een intense smaak waardoor deze tequila zich perfect leent om te nippen of om mee te mixen!