Sangria Magic Cocktail basis

100 cl

Sangria Magic Cocktail basis

100 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 23,95
  • Vanaf 6 voor € 23,50 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie ton1
Inhoud 100 cl
Alcohol % 15 %
Land Spanje
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Magic Cocktails Sangria is een pre-mix basis dat 15% alcohol bevat voor het maken van Sangria. De fles is goed voor 10 liter karaffen. Het maken van deze cocktail is erg eenvoudig. U kunt rode wijn toevoegen, 7Up of sprite. De cocktail kan nog lekkerder gemaakt worden met ijsblokjes en vers fruit.

Bereidingswijze:

Neem een liter karaf en vul deze voor 1/5 met ijsblokjes. Voeg daarna 10 cl. Sangria basis, samen met 20 cl. rode wijn en 20 cl. 7Up/ Sprite aan de karaf toe. U kunt de kan Garneren met vers fruit zoals schijfjes sinaasappel, citroen of limoen. Klaar om van te genieten!