Saison Dupont

33 cl

Saison Dupont

33 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1,39
Excl. € 0,10 statiegeld
  • Vanaf 24 voor € 1,30 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 33 cl
Land Belgie
Brouwerij Brasserie Dupont
Type Bier Saison
Alcohol % 6,5 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Saison Dupont is een heerlijk bier van hoge gisting met hergist op de fles, dat maakt dit bier een heerlijk bewaar bier die zich in de loop van de tijd evolueert. Dit bier is een bier met geschiedenis, die terug gaat naar 1844 toen het bier gedurende de winter in de hoeve-brouwerij gebrouwen werd. Dit bier schonk men aan de seizoenarbeiders die werkzaam waren op de hoeve, tot op de dag van vandaag wordt dit bier nog steeds gebrouwen op de hoeve. Het is een klassieke Saison met fijne hoparoma's en een uitgesproken bitterheid die droog aanvoelt in de mond. Het is een evenwichtig en complex bier met een verfrissende fruitigheid en wordt ongefilterd gebotteld zodat hij er wat troebel uitziet.

Laat dit bier nog even rusten in de kelder en je zult hele andere smaken ontdekken, dit bier kan je makkelijk een jaar laten liggen!