RVS Wijnkoeler Brighton

 

RVS Wijnkoeler Brighton

 
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 12,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie A248
Soort Overige
Merk Overige
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Fraai vormgegeven wijnkoeler van RVS om lang van te kunnen genieten, de opvallende vorm en het gebruikte materiaal maakt dat het een item is die zeker zal opvallen tijdens het gebruik. Geschikt voor 1 fles met een diameter van 10,5 cm. De koeler zelf is 19 cm hoog en heeft een buiten diameter van 12,5 cm en een binnen diameter van 11cm. Door de dubbele wand zal hij de fles lang koel houden.