Ron Zacapa Reserva Limitada 2015

€ 87,50

Direct leverbaar !

Deze zeer donker en enorm rijke rum van Zacapa is een speciale 2015 editie. Duidelijk te proeven zijn de licht zoete hout tonen en hints van koffie en chocolade.Iedere fles is genummerd en heeft de handtekening van Lorena Vasquez dé kampioen van Ron Zacapa.

Geschiedenis:

In het zijden van Guatemala ligt het stadje Zacapa, opgericht in 1876 als een bruisende spoorweg stopt, de bevolking werd al snel gezelschap gehouden van reizigers uit de hele wereld, nagelaten erfenissen zijn nog steeds te zien in de lokale familienamen.

In 1976, bereikte de stad zijn honderdjarig bestaan. Om deze historische gebeurtenis te vieren, Guatemala’s premier-rum producerende bedrijf besloot om iets speciaals te produceren. Bij het  benutten van deskundige kennis die is opgedaan gedurende vele jaren, werd een unieke rum geproduceerd: Ron Zacapa Centenario.

Zacapa Centenario wordt gemaakt in de stad Quetzaltenango op 2300 meter hoogte, door de hoogte vindt het rijpingsproces langzamer plaats waardoor de rum intensere geur, smaak en kleur krijgt.

Zacapa rum wordt gedistilleerd uit de eerste pers van suikerriet, dit riet groeit op de vruchtbare, vulkanische aarde van de kust van Guatamal. Door het mengen van verschillende vaten krijgt de Zacapa zijn onderschidende karakter, men noemt dit het Sistema Solera.

Meer informatie
Merk Zacapa
Land Guatemala
Leeftijd Niet Vermeld
Inhoud 70 cl
Gewicht 1.3000
Alcoholpercentage in % 45
Type rum Bruine Rum
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ron Zacapa Reserva Limitada 2015
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.