Ron Cartavio Black Rum

70 cl

Ron Cartavio Black Rum

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 14,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Leeftijd Niet Vermeld
Alcohol % 40 %
Soort Bruine Rum
Merk Ron Cartavio
Herkomst Peru
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Ron Cartavio Black Rum wordt geproduceerd in Peru, een land wat in eerste instantie niet direct wordt geassocieerd met het maken van rum, deze donkere rum is gericht op kenners en mensen die zoeken naar variatie. Het is een jonge rum die voor twee jaar heeft mogen rusten op eiken houten vaten en geblend is met negen andere rumdestilaten tussen de twee en vijf jaar oud. Hierdoor is het een rum met een vol karakter met hinten van kruiden en noten, de smaak is fruitig met een kleine hout notitie.

Deze rum is een echte aanrader die net even anders is dan u gewent bent, het proberen waard !