Roberto Cavalli Vodka XXL 3 liter

3 liter

Roberto Cavalli Vodka XXL 3 liter

3 liter
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 219,00
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 3 liter
Alcohol % 40 %
Type Wodka
Land Italië
Merk Roberto Cavalli
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Speciale xxxl fles 3 liter grote fles EXCLUSIEF !!!! Bekend van zijn stijlvolle kleding en accessoires en klaar om nu zijn plaatsje in drankenland te claimen, de vormgeving zit in ieder geval wel snor. Een prachtig vormgegeven fles die getuigt van stijl en finesse, strakke vorm met een omwentelende spiraal halverwege de fles die een waar kunstwerk is voor het oog.

Er is voor de Roberto Cavalli Vodka uitsluitend gebruik gemaakt van ingrediënten die van topkwaliteit zijn, zo komt het zeer zuivere water van de helling van de Monte Rosa en is het graan afkomstig uit de valleien aan de rivier de Po. De wodka wordt maar liefst 5 maal gedistilleerd, de eerste 4 keer met behulp van kolomdistillatie en de laatste distillatie wordt voltrokken aan de hand “Copper Pot still”.

Een zeer zuivere ultrapremium wodka is het resultaat die door kleine productiehoeveelheden exclusief is, en blijft.

Promotiefilmpje van Roberto Cavalli Vodka