Rietjes Houder Coca Cola

 

Rietjes Houder Coca Cola

 
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 8,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie A 66
Soort Roerstaafjes
Merk Coca Cola
Land België
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Leuk rood blik van Coca Cola die als rietjes houder dient, natuurlijk kan je hem ook voor andere dingen gebruiken maar hij wordt standaard geleverd als rietjes houder met 25 rietjes. Het blik is 22,5 cm hoog en 8,5 cm in doorsnede. Aan de voorzijde van het blik zit een plastic ruitje zo dat je de inhoud van het blik kunt zien. Het blik is afgesloten met een deksel welke je makkelijk kunt afnemen door het handvat boven op het deksel.