Reserveringen


Producten kunt u reserveren via een afhaalbestelling. Voor het maken van een afhaalbestelling kunt u dezelfde stappen doorlopen als een normale bestelling die wij verzenden met PostNL, op het einde van het invullen van de gegevens moet u rekening houden met twee dingen.

  1. Vult u altijd als land 'Nederland' in.
  2. Selecteer de optie Afhalen te Vlissingen.

Als u alles heeft ingevuld klik dan op de oranje knop onderaan de pagina, 'Plaats uw bestelling'. U ontvangt dan van ons een mail ter bevestiging van de bestelling, dit betekent dat de bestelling bij ons binnen is en wij deze voor u klaar gaan zetten. De volgende mail die u van ons ontvangt is de bevestiging dat de bestelling daadwerkelijk klaar staat voor u en dat deze dus afgehaald kan worden. Afhaalbestellingen geplaatst voor 09:00 staan dezelfde dag nog voor u klaar, mits compleet voorradig. Afhaalbestellingen die na 09:00 worden geplaatst, staan pas de volgende dag voor u klaar.

Wij houden bestellingen 7 dagen voor u vast, hierna worden de artikelen weer teruggeplaatst in de winkel. Telefonisch reserveren is niet mogelijk.

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.