Remy Martin Prime Cellar Selection N16

100 cl

Remy Martin Prime Cellar Selection N16

100 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 49,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 100 cl
Alcohol % 40 %
Leeftijd Overige
Land Frankrijk
Merk Remy Martin
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Remy Martin Prime Cellar Selection No16 is een cognac met intense vanille hinten. Remy Martin heeft diverse kelders met elk een eigen nummer, deze kelders worden ook gekenmerkt door ieder zijn eigen stijl. Nummer 16 is een kelder die zowel een gelaagde indeling met warme lucht in de hogere regionen en het overwicht van nieuwe vaten. De vaten zijn voor het verouderings proces het belangrijkste, zij verlenen intense vanille aroma's aan de drank. Ook wordt kelder n16 omringd door wijngaarden van het landgoed waar het verhaal van de cognacs begint. De unieke aromatische stijl van deze kelder heeft deze krachtige en elegante cognac gevormd.