Redemption Bourbon

70 cl

Redemption Bourbon

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 49,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie ton1
Merken Redemption
Land Verenigde Staten
Leeftijd Niet vermeld
Inhoud 70 cl
Alcohol % 46 %
Type Bourbon
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Redemption Bourbon is een zeer aparte, maar vooral bijzondere bourbon whisky. Deze whisky heeft een leeftijd die in ieder geval hoger in als twee jaar, en met meer dan 38% procent rogge, dit erg hoog voor een bourbon. Vers, jeugdig en levendig, zowel op de neus als in de mond, met tonen van zoete maïs, licht fruit, broze munt, kaneel en cacao wat leidt tot een licht agressieve afwerking.