Red Square Vodka OP=OP

35 cl

Red Square Vodka OP=OP

35 cl
Share:

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Normale prijs: € 5,95

Special Price € 3,95

Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 35 cl
Alcohol % 38 %
Smaak Neutraal
Merk Red Sqaure
Land Rusland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Red Square Vodka is de 4e grootste wodka-merk in het Verenigd Koninkrijk. Op Melasse gebaseerd, Red Square is koolstof gefilterd voor de duidelijkheid en drievoudig gedestilleerd voor zuiverheid. Het resultaat is een mid-range mengende wodka met een gladde smaak, genoeg om haar high-end concurrenten te verslaan. Gepresenteerd in een op maat gemaakte, reliëf fles, Red Square richt zich op de veeleisende wodka drinker die zowel de kwaliteit en de waarde zoekt. Echte kwaliteit, echte smaak, echte waarde.