Rebel Yell Small Batch Rye

70 cl

Rebel Yell Small Batch Rye

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 30,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken Rebel Yell
Land Verenigde Staten
Leeftijd Niet vermeld
Inhoud 70 cl
Alcohol % 45 %
Type Bourbon
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Rebel Yell Small Batch Rye is een mooi goud/amber gekleurde whisky met een aroma wat een beetje petroleum aan voelt, de smaak is in eerste instantie munt, deze word verzacht door notities van boter. en een afdonk die kruidig aanvoelt met hinten van kaneel. Deze whisky is een goede om te gebruiken in classieke cocktails zo als een Manhattan.

Geschiedenis:

Het verhaal van Rebel Yell gaat terug naar 1849, toen gedistilleerd bij de befaamde Stitzel-weller. Na een aantal maal van eigenaar gewisseld te zijn werd het merk gekocht door David Sherman uit St.Louis die nu bekend staat als Luxco.