Bruichladdich 2002 Bourbon Cask 13 Yr. Rest & Be

70 cl

Bruichladdich 2002 Bourbon Cask 13 Yr. Rest & Be

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 87,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie Market
Merken Bruichladdich
Land Schotland
Leeftijd 13
Inhoud 70 cl
Alcohol % 57 %
Type Single Malt
Streek Islay
Bottelaar Rest & Be
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Fox Fitzgerald, de eigenaar van het Rest & Be Thankful label, bottelde een zeer pure Bruichladdich. Na diverse bottelingen van Port Charlotte en Octomore is het nu tijd voor de Bruichladdich onder de distilleerderijnaam. In 2002 werd de whisky gedistilleerd en vervolgens rijpte hij voor dertien jaar op Bourbon vaten. Bij botteling in 2016 had de whisky nog een enorme vat sterkte van 57.1 %. In totaal zijn er slechts 284 flessen beschikbaar.