Quatro Wijnkist

nvt

Quatro Wijnkist

nvt
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 8,95
+€ 1,50

Tekens resterend: 200

* Verplichte velden

Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud nvt
Soort 4 Vaks
Merk Overige
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Deze Quatro Wijnkist is speciaal ontwikkeld zo dat u deze naar eigen wens kunt vullen met een lekker biertje of een heerlijke wijn. Het is maar net wat u wilt en u kiest helemaal zelf! Deze kist is geschikt voor vier flessen en wordt standaard met houtwol geleverd!

Wilt u het cadeau nog persoonlijker maken met een boodschap? Bij het plaatsen van uw bestelling kunt u deze zelf toevoegen en word bij het pakketje gedaan zodat de boodschap gelijk gelezen kan worden! Of wat denkt u van een tekst op de zijkant van de kist, bijvoorbeeld Gefeliciteerd, Proost, Succes, Bedankt of Verassing op te zetten aan de zijkant van de kist, deze afwerking maakt het nog specialer en persoonlijker!

Per vak is er een lengte van 33,5 cm en een breedte van 9 cm beschikbaar. U kunt vier flessen kwijt in deze kist en dat zorgt voor een groot voordeel. U kunt bijvoorbeeld een wijntje en een biertje met elkaar combineren!