Prunier VS

70 cl

Prunier VS

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 26,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Leeftijd V.S.
Land Frankrijk
Merk Prunier
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Prunier VS zijn oorsprong gaat terug tot de 18e eeuw en daarna. Maison Prunier is één van de oudste Cognac huizen die nog steeds in hetzelfde gebouw hun cognac maken. Dit familiebedrijf wordt vandaag de dag gerund door Claude en Stephane Burnez.

Onder de verschillende soorten Cognac is de VS in kwaliteit de jongste die verkocht kan worden na minimaal 24 maanden gerijpt te hebben in eiken vaten. Voor de rijping gebruikt Prunier vaten die alleen uit het Limousin gebied komen en die zijn gemiddeld 6 tot 8 jaar oud. Prunier VS laat u de versheid, zachtheid en de gerijpte vrucht proeven van de verschillende gebieden uit deze regio.

Prunier VS is bleek goud en licht van kleur. Op de neus is hij lekker bloemig met een licht notitie van de gerijpte druif en dat geeft de cognac een heerlijke frisse en gebalanceerde aroma. Het palet is zacht en zoet met een heerlijke frisheid als afdronk.