Proefpakket Tripel bier

€ 11,95

Direct leverbaar !

Statiegeld: € 0,60

Het proefpakket tripel bier bevat alleen de beste tripel bieren speciaal voor u samengesteld in dit pakket. Tripel bier is een bovengistend bier, er word gebruik gemaakt van hergisting op de fles. Tripel bier heeft over het algemeen een wat bittere smaak.

Wij hebben voor u met zorg de beste Tripel bieren samengesteld voor dit proefpakket. Mocht er onverhoopt een bier uitverkocht zijn zal deze vervangen worden door een vergelijkbare variant.

Tripel Karmeliet 8,4% 33cl
Corsendonk Tripel 7,5% 33cl
Affligem Tripel 9% 3cl
Prior Tongerlo Tripel 9% 33cl
Delirium Tremens  8,5 33cl
Petrus Tripel 8% 33cl 

Onze proefpakketen worden met zorg samengesteld en voor een speciaal bier liefhebber zijn deze pakketten een ideaal geschenk. Gemakkelijk diverse soorten bier van één merk of type bij elkaar.

Bent u opzoek naar een grote oplagen of een speciaal pakket voor bijvoorbeeld kerst of promotie neem dan eens contact met ons op en vertel ons uw wensen

Verpakking:

Proefpakketten worden verpakt in kleine blanco dozen, kiest u er bijvoorbeeld voor om 5 proefpakketten te bestellen met 6 flesjes bier dan worden deze verpakt in kleine blanco doosjes. Op hun buurt gaan de doosjes met 6 flesjes weer in een grotere blanco doos om verzonden te worden aan u met de rest van de bestelling.

Meer informatie
Statiegeld € 0,60
Inhoud 195 cl
Alcoholpercentage Mix
Land Nederland
Brouwerij Diverse Brouwers
Type bier Tripel
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Proefpakket Tripel bier
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.