Proefpakket St. Bernardus Bier

€ 12,50

Direct leverbaar !

Statiegeld: € 0,60

Voor de St. Bernardus liefhebbers is er dit speciale St. Bernardus Proefpakket samen gesteld door de Drankgigant team. Het biermerk is een beroemd merk en is graag gewild vanwege hun excentrieke smaakkarakters die de bieren hebben. In dit pakket zijn St. Bernardus bieren geplaatst waarvan sommige een prijs hebben op hun naam met de beste bier van de wereld.

Drankgigant.nl heeft met zorg de beste en kwalitatiefste St. Bernardus bieren voor u uitgezocht die u in dit proefpakket kunt krijgen. Mocht er onverhoopt een bier uitverkocht zijn zal deze vervangen worden door een vergelijkbare variant.

Basis ( 6 flessen )          
             
St. Bernardus Abt 12 10,5% 33cl  
St. Bernardus abt 12 10,5% 33cl  
St. Bernardus Wit 5,5% 33cl  
St. Bernardus Pater 6 6,7% 33cl  
St. Bernardus Triple 8% 33cl  
St. Bernardus Prior 8  8% 33cl   

Onze bierpakketten worden met zorg samengesteld en voor een speciaal bier liefhebber zijn deze pakketten een ideaal geschenk. Gemakkelijk diverse soorten bier van één merk of type bij elkaar, met of zonder glas de keuze is aan u.

Bent u opzoek naar een grote oplagen of een speciaal pakket voor bijvoorbeeld kerst of promotie neem dan eens contact met ons op en vertel ons uw wensen

Verpakking:

Proefpakketten worden verpakt in kleine blanco dozen, kiest u er bijvoorbeeld voor om 5 proefpakketten te bestellen met allen 5 of 6 flesjes bier dan worden deze verpakt in kleine blanco doosjes. Op hun buurt gaan de doosjes met 5 of 6 flesjes weer in een grotere blanco doos om verzonden te worden aan u met de rest van de bestelling.
Besteld u bijvoorbeeld twee grote bierpakketten van 24 flesjes zal hij worden verzonden in 2 dozen die aan elkaar getapet worden zodat u twee dozen ontvangt met 24 flesjes per doos.

Meer informatie
Statiegeld € 0,60
Inhoud 198 cl
Alcoholpercentage Mix
Land Nederland
Brouwerij St. Bernardus
Type bier Overig
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Proefpakket St. Bernardus Bier
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.