Proefpakket Petrus

€ 9,95

Direct leverbaar !

Statiegeld: € 0,60

Voor liefhebbers van Belgisch bier van hoge gisting is er dit mooie Petrus proefpakket. Drankgigant heeft met liefde bieren van het Petrus assortiment in dit Proefpakket geplaatst. Van blond tot speciale kunt u vinden in dit bijzondere Proefpakket. 

Drankgigant heeft met zorg de beste Petrus bieren voor u uitgezocht die u in dit bierpakket kunt krijgen. Mocht er onverhoopt een bier uitverkocht zijn zal deze vervangen worden door een vergelijkbare variant.

 

Petrus  Blond 6,6% 33cl
Petrus  Aged Pale 7,3% 33cl
Petrus Dubbel 6,5% 33cl
Petrus Aged Red 8,5% 33cl
Petrus Tripel 7,5% 33cl
Petrus Speciale 5,5% 33cl

Onze proefpakketten worden met zorg samengesteld en voor een speciaal bier liefhebber zijn deze pakketten een ideaal geschenk. Gemakkelijk diverse soorten bier van één merk of type bij elkaar.

Bent u opzoek naar een grote oplagen of een speciaal pakket voor bijvoorbeeld kerst of promotie neem dan eens contact met ons op en vertel ons uw wensen

Verpakking:

Proefpakketten worden verpakt in kleine blanco dozen, kiest u er bijvoorbeeld voor om 5 proefpakketten te bestellen met 6 flesjes bier dan worden deze verpakt in kleine blanco doosjes. Op hun buurt gaan de doosjes met 6 flesjes weer in een grotere blanco doos om verzonden te worden aan u met de rest van de bestelling.

Meer informatie
Statiegeld € 0,60
Inhoud 198 cl
Alcoholpercentage Mix
Land België
Brouwerij Bavik
Type bier Bruin / Dubbel, Fruit, Tripel
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Proefpakket Petrus
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.