Proefpakket Mystery

€ 18,95

Direct leverbaar !

Statiegeld: € 0,60

Een proefpakket zo mysterieus dat zelfs wij niet weten wat er in zit, volgens de inpak afdeling is het een speciale selectie van bieren uit ons assortiment. Van Pilsener tot Stout, van Abdij tot Trappist. Ons team is tot deze sellectie gekomen door aan iedereen zijn of haar lekkerste biertje te vragen, dit heeft geresulteerd in een aantal bijzondere combinaties. Durf jij jezelf te laten verassen ? Neem dan dit Mystery bier pakket.  

Dit Proefpakket bevat 6 verschillende soorten bier!

Onze proefpakketten worden met zorg samengesteld en voor een speciaal bier liefhebber zijn deze pakketten een ideaal geschenk. Gemakkelijk diverse soorten bier van één merk of type bij elkaar.

Bent u opzoek naar een grote oplagen of een speciaal pakket voor bijvoorbeeld kerst of promotie neem dan eens contact met ons op en vertel ons uw wensen

Verpakking:

Proefpakketten worden verpakt in kleine blanco dozen, kiest u er bijvoorbeeld voor om 5 proefpakketten te bestellen met 6 flesjes bier dan worden deze verpakt in kleine blanco doosjes. Op hun buurt gaan de doosjes met 6 flesjes weer in een grotere blanco doos om verzonden te worden aan u met de rest van de bestelling.

Meer informatie
Statiegeld € 0,60
Inhoud 180 cl
Alcoholpercentage Mix
Land Diverse Landen
Brouwerij Diverse Brouwers
Type bier Overig
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Proefpakket Mystery
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.