Proefpakket La Trappe Bier

€ 9,75

Direct leverbaar !

Statiegeld: € 0,60

Voor de liefhebbers van trappistenbier een proefpakket van het Nederlandse trappistenmerk La Trappe, in dit pakket zitten zes bieren die gemaakt zijn door trappisten in brouwerij de Koningshoeve net onder de rook van Tilburg. We hebben deze selectie natuurlijk niet zo maar voor u gemaakt, de bieren van La Trappe zijn allen van goede kwaliteit en smaak en geven u een mooi beeld van wat de Nederlandse trappisten kunnen.

Drankgigant.nl heeft met zorg deze bieren voor u uitgezocht, mocht er onverhoopt een bier uitverkocht zijn zal deze vervangen worden door een vergelijkbare variant.

La Trappe Blond 6,5% 33cl
La Trappe Quadrupel 10% 33cl
La Trappe Dubbel 7% 33cl
La Trappe Isid' or 7,5% 33cl
La Trappe Tripel 8% 33cl
La Trappe Wit 5,5%  33cl


Onze proefpakketten worden met zorg samengesteld en voor een speciaalbier liefhebber zijn deze pakketten een ideaal geschenk.

Bent u opzoek naar een grote oplagen of een speciaal pakket voor bijvoorbeeld kerst of promotie neem dan eens contact met ons op en vertel ons uw wensen

Verpakking:

Proefpakketten worden verpakt in kleine blanco dozen, kiest u er bijvoorbeeld voor om bijvoorbeeld 5 proefpakketten te bestellen, dan worden deze verpakt in kleine blanco doosjes. Op hun buurt gaan de doosjes met 6 flesjes weer in een grotere blanco doos om verzonden te worden aan u met de rest van de bestelling.

Meer informatie
Statiegeld € 0,60
Inhoud 198 cl
Alcoholpercentage Mix
Land Nederland
Brouwerij Koningshoeven
Type bier Abdij, Blond, Bruin / Dubbel, Quadrupel, Trappist, Tripel, Wit / Weiss
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Proefpakket La Trappe Bier
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.