Proefpakket Kasteel

€ 9,95

Direct leverbaar !

Statiegeld: € 0,60

Voor de mensen die van het belgische biermerk Kasteel houden, Speciaal bij elkaar gebracht door het team van Drankgigant.nl. De beste bieren van het Kasteel vindt u nu in dit proefpakket van Tripel tot Rouge.

Drankgigant.nl heeft met zorg de beste en kwalitatiefste Kasteel bieren voor u uitgezocht die u in dit Proefpakket kunt krijgen. . Mocht er onverhoopt een bier uitverkocht zijn zal deze vervangen worden door een vergelijkbare variant.

Basis ( 6 flessen    
     
Kasteel Blond 7% 33cl
Kasteel Hoppy 6.5% 33cl
Kasteel Donker 11% 33cl
Kasteel Rouge 8% 33cl
Kasteel Tripel 11% 33cl
Kasteel Cuvee                        11% 33cl

Onze proefpakketten worden met zorg samengesteld en voor een speciaal bier liefhebber zijn deze pakketten een ideaal geschenk. Gemakkelijk diverse soorten bier van één merk of type bij elkaar.

Bent u opzoek naar een grote oplagen of een speciaal pakket voor bijvoorbeeld kerst of promotie neem dan eens contact met ons op en vertel ons uw wensen

Verpakking:

Proefpakketten worden verpakt in kleine blanco dozen, kiest u er bijvoorbeeld voor om 5 proefpakketten te bestellen met 6 flesjes bier dan worden deze verpakt in kleine blanco doosjes. Op hun buurt gaan de doosjes met 6 flesjes weer in een grotere blanco doos om verzonden te worden aan u met de rest van de bestelling.

Meer informatie
Statiegeld € 0,60
Inhoud 198 cl
Alcoholpercentage Mix
Land Nederland
Brouwerij van Honsebrouck
Type bier Tripel
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Proefpakket Kasteel
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.