Proefpakket Grimbergen

198 cl

Direct leverbaar !

Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis*

€ 13,95
Statiegeld: € 0,60
Plus
Minus
  • Voor 17:00 besteld, morgen in huis*
  • Meer dan 14.000 artikelen
  • Prijzen incl. BTW
  • Deskundige helpdesk: 0118 412 035
  • VEILIG ONLINE BETALEN

Meer informatie

Meer informatie
Land Nederland
Inhoud 198 cl
Statiegeld 0,60
Gewicht in KG 3.5000
Alcoholpercentage in % 10
Brouwerij Grimbergen
Type bier Abdij, Tripel

Omschrijving

Voor de fans van Grimbergen die deze eeuwenoude abdijbier waarderen en dit in een bijzonder proefpakket willen meemaken. Drankgigant.nl heeft zorgvuldig dit biermerk voor u gesorteerd met de beste bieren van het Grimbergen assortiment. Een uniek proefpakket met elegante Grimbergen bieren.

Drankgigant.nl heeft met zorg de beste en kwalitatiefste Grimbergens bieren voor u uitgezocht die u in dit proefpakket kunt krijgen. Mocht er onverhoopt een bier uitverkocht zijn zal deze vervangen worden door een vergelijkbare variant.

Grimbergen Dubbel 6,5% 33cl
Grimbergen Blond 6,7% 33cl
Grimbergen Blond 6,7% 33cl
Grimbergen Optimo Bruno 10% 33cl
Grimbergen Tripel 9% 33cl
Grimbergen Blanche 6% 33cl

Onze proefpakketten worden met zorg samengesteld en voor een speciaal bier liefhebber zijn deze pakketten een ideaal geschenk. Gemakkelijk diverse soorten bier van één merk of type bij elkaar, met of zonder glas de keuze is aan u.

Bent u opzoek naar een grote oplagen of een speciaal pakket voor bijvoorbeeld kerst of promotie neem dan eens contact met ons op en vertel ons uw wensen

Verpakking:

Proefpakketten worden verpakt in kleine blanco dozen, kiest u er bijvoorbeeld voor om 5 proefpakketten te bestellen met 6 flesjes bier dan worden deze verpakt in kleine blanco doosjes. Op hun buurt gaan de doosjes met 6 flesjes weer in een grotere blanco doos om verzonden te worden aan u met de rest van de bestelling.

Schrijf uw eigen review
Uw waardering

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.