Proefpakket Dubbel bier

€ 11,95

Direct leverbaar !

Statiegeld: € 0,60

Met ons proefpakket van Dubbel bier krijgt u 6 van onze beste bruine bieren thuis! Bruin bier heeft een wat zoetere smaak en een relatief laag alchohol percentage.

Wij hebben met zorg de beste Dubbel/Bruin bieren voor u samengesteld die u in dit proefpakket kunt krijgen. Mocht er onverhoopt een bier uitverkocht zijn zal deze vervangen worden door een vergelijkbare variant.

Trappistes Rochefort 8 9.2% 33cl
Tongerlo Bruin 6.5% 33cl
Leffe Bruin 6.5% 30cl
Petrus Bruin 7% 33cl
Keizer Karel Robijn rood 8,5 33cl
La Trappe Dubbel 7% 33cl

Onze proefpakketten worden met zorg samengesteld en voor een speciaal bier liefhebber zijn deze pakketten een ideaal geschenk. Gemakkelijk diverse soorten bier van één merk of type bij elkaar.


Bent u opzoek naar een grote oplagen of een speciaal pakket voor bijvoorbeeld kerst of promotie neem dan eens contact met ons op en vertel ons uw wensen

Verpakking:

Proefpakketten worden verpakt in kleine blanco dozen, kiest u er bijvoorbeeld voor om 5 proefpakketten te bestellen met 6 flesjes bier dan worden deze verpakt in kleine blanco doosjes. Op hun buurt gaan de doosjes met 6 flesjes weer in een grotere blanco doos om verzonden te worden aan u met de rest van de bestelling.

Meer informatie
Statiegeld € 0,60
Inhoud 195 cl
Alcoholpercentage Mix
Land Nederland
Brouwerij Diverse Brouwers
Type bier Bruin / Dubbel
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Proefpakket Dubbel bier
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.