Proef Bier Kookboek

 

Proef Bier Kookboek

 
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 24,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie D15
Soort Overige
Merk Overige
Land Nederland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Proef Bier is een informatief boek met 36 heerlijke gerechten met 36 heerlijke bieren, bieren die je makkelijk kunt verkrijgen. Het is een Nederlands boek van Arvid C. Bergström. Met dit boek heb je een boek in handen die jouw door de wereld van speciaal bier leidt en antwoord geeft op de vraag " welk bier past nou het beste bij dit gerecht ? of Wat is lekker bij bockbier ? ", op een leuke manier maak je kennis met de bierren en bijpassende gerechten en zeg nou zelf, wat is nu leuker dan bezig zijn met eten en bier!

 

Uitgegeven onder ISBN nummer

978-90-823-844-0-6