Proef Belgie Bier Cadeau Pakket

€ 9,95

Direct leverbaar !

Proef Belgie Bier Cadeau Pakket is een fraaie bierbox met vier heerlijke bieren, van de wereldberoemde Duvel tot een heerlijk abdijbier, en natuurlijk zijn de kaboutertjes ook niet vergeten in dit echte Belgische bier pakket.

Maredsous Trippel Abdijbier is een bier met een smaak zo zacht dat je de alcohol niet proeft. Dit goudkleurig biertje is rijk aan smaak, het is zowel niet zoet,  zuur of bitter. Maar een combinatie van allemaal.

La Chouffe Blond is een aangename fruitige bier en is gebrouwen in brouwerij Achouffe te België. Het bevat een lichte hop smaak en is met koriander gekruid. La Chouffe is een ongefilterde blonde bier, dat zowel op fles als in het vat hergist.

Liefmans Fruitesse is een uniek fris biertje, wat door natuurlijke vruchtensappen is gemaakt. Mooie rode kleur en heeft een heerlijke aangenaam frisse zoete smaak met een alcoholgehalte van 4,2 %.

Duvel is een blond bier van hoge gisting met nagisting op de fles. De smaak heeft een subtiele bitterheid en het verfijnde aroma geeft het bier een uitgesproken hopkarakter. Het speciale brouwproces duurt ongeveer 90 dagen en zorgt ervoor dat het bier resulteert in pure stijl en een aangenaam alcoholzoete smaak.

Meer informatie
Locatie E1
Inhoud 132 cl
Alcoholpercentage 7.5 %
Land Belgie
Brouwerij Diverse Brouwers
Type bier Blond, Fruit, Tripel
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.