Precious Jewel Luxery Box

70 cl

Precious Jewel Luxery Box

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 47,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Smaak Neutraal
Merk Precious
Land Rusland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Precious Jewel Luxery Box, de tarwe die in Precious Vodka is zorgvuldig geselecteerd met alleen de beste 10% van de jaarlijkse oogst die naar het destillatieproces worden gebracht. Deze vodka is 6 keer gedistilleert en word daarna verdunt met lokaal geproduceerde natuurlijke bronwater. Het water is rijk aan mineralen en voegt een zeer sterke, maar toch natuurlijk citroenzuur toe aan de aromatische neus van de Precious Vodka.

Precious Vodka wordt gebotteld in onze unieke diamantvormige fles. Elke fles van Precious Vodka bevat een prachtige natuurlijke edelsteen uit de collectie van volledig certificeerbaar edelstenen die saffier , smaragd , robijn , topaas en peridot bevatten. De edelstenen zijn speciaal gemaakt zodat de klanten alleen de beste juweel stenen krijgen. De edelstenen voegen een unieke kwaliteit aan de algehele ervaring die alleen beschikbaar is als u een fles van Precious Vodka koopt.
De hoge kwaliteit van deze vodka en zijn ultra luxe verpakking zal er zeker voor zorgen dat dit een van de meest gewilde fles word.