Prearis Smokey Li

33 cl

Prearis Smokey Li

33 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 2,39
Excl. € 0,10 statiegeld
  • Vanaf 24 voor € 2,25 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 33 cl
Land Belgie
Brouwerij Vliegende Paard
Type Bier Tripel
Alcohol % 8,0 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Prearis Smokey Li is een collaboration bier van Prearis en Lo O Lait koffie bar en brengt twee werelden samen, die va de koffen en thee en die van het bier. Hierdoor is er een mooi bier ontstaan met een mooie lapsang thee smaak en een lichte rokerig karakter. Dit komt door de Lapsang thee, deze thee is licht rokerig van smaak!

Leuk om te weten:

De VRT-journalist Bruggeling Lieven Verstraete heeft dit bier bedacht.

Het bier was eigenlijk bedoeld als extraatje op de kaart van Li O Lait, de zaak van Lievens echtgenote Li Vandamme. Maar ook het bekende café 't Brugs Beertje wil Lievens creatie serveren, en zelfs driesterrenrestaurant Hertog Jan in Zedelgem heeft een kratje besteld. "Ik ben al jaren een fervent bierliefhebber", zegt Verstraete. "Het idee was om een apart bier te maken, dat ook een klein beetje doet denken aan koffie en thee. We hadden op het Amsterdam Coffee Festival een heel speciale gerookte thee ontdekt, de Lapsang Souchong. En daarmee ben ik gaan aankloppen bij Andy van Vliegende Paard Brouwers-Préaris uit Oedelem. Die is daar mee aan de slag gegaan en het resultaat is een verrukkelijke amberkleurige tripel die ambachtelijk gebrouwen werd met een licht gerookte toets. Vandaar de prachtige en toepasselijke naam Smokey Li." ( bron HlH )