Port of Dragons Gin 100% Dry Gin

70 cl

Port of Dragons Gin 100% Dry Gin

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 34,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie ton1
Inhoud 70 cl
Soort Bloemen Gin
Alcohol % 40 %
Merk Port of Dragons
Herkomst Spanje
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Port of Dragons Gin 100% Dry Ding is geproduceerd door Destileria Premium SL. Door de zorgvuldige voorbereiding met uitstekend voor gemoute gerst, ongemoute gerst en bloemen hebben ze een heerlijke en natuurlijke gin geproduceerd. Wat gemaakt is van gedestilleerde jeneverbessen uit de pyreneeën en een breed scala botanische ingredienten. Met rustgevende aroma's en smaken van oranjebloesem en een subtiele textuur van de verschillende botanicals op het gehemelte een echte top product!