Polish Honey Krupnik

70 cl

Polish Honey Krupnik

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 13,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Smaak Honing
Kleur Geel
Land Polen
Merk Krupnik
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Polish Honey Krupnik is een traditionele Poolse likeur, een likeur die al sinds de 14e eeuw wordt gedronken en in de loop der tijd is geperfectioneerd. Al sinds Polish Honey Krupnik op de markt is gekomen is het een ongekend populaire drank en wordt het bij allerlei verschillende gelegenheden gedronken, van het vieren van een geboorte tot een trouwerij of gewoon voor op een gezellige avond met vrienden en familie.

De karakteristieke smaak van Honey Krupnik wordt verkregen door de infusie van wilde honing en die te combineren met verschillende exotische kruiden, een mix die een uitzonderlijk smakelijk resultaat oplevert.

In de zomer drink je Polish Honey Krupnik bij voorkeur met enkele ijsklontjes, lekker verkoelend, en in de winter warm je de likeur op om fijn op te warmen!