Poli Marconi 46 Dry Gin

70 cl

Poli Marconi 46 Dry Gin

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 38,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 46 %
Merk Poli
Herkomst Italië
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Poli Marconi 46 Dry Gin is een ambachtelijk gedistilleerde gin afkomstig uit Italie, deze gin heeft een heerlijk aroma van jeneverbessen, mint en zwoele dennengeuren met in de monde een zachte aromatische smaak van de muscat-druiven, koriander en kardamom. Deze gin is verpakt in een sierlijke beugelfles met een fijne hals en poli1898 aan de buitenkant van de fles voelbaar.

Poli Marconi 46 Dry Gin is het resultaat van een lange Italieaanse tradittie die al sinds 1898 op ambachtelijke wijze wordt uitgevoerd in de buurt van Bassano wat ligt in het hard van Veneto. Ik kleine batches wordt deze gin vervaardigd met plantenextracen uit de buurt.

Leuk om te weten:

De naam Marconi 46 is ontstaan door de Italiaanse genie Gulielmo marconi, de uitvinder van de telegraaf en Nobelprijswinnaar voor de natuurkunde in 1909, de 46 staat voor het alcohol percentage van de Gin. Via Marconi 46 is tevens het adres waar de distilleerderij zich bevindt.

Film: