Põhjala Ginie (In a bottle)

33 cl

Põhjala Ginie (In a bottle)

33 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 3,15
  • Vanaf 24 voor € 3,05 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 33 cl
Land Estland
Brouwerij Põhjala Brewery
Type Bier Overig
Alcohol % 4,2 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Põhjala Ginie (In a bottle) is een op Gin geinspireerde Gose gebrouwen door de brouwers van Põhjala en TO ØL, het is een mild zuur bier met een gekruide smaak van roze Himalaya steenzout, koriander, jeneverbessen, rozemarijn, gember en rozenblaadjes. Het is een mooi citroen geel bier met een mooie ligte schuimkraag. Heerlijke aroma's van verse citroenschil en jeneverbes die zich presenteren voor u, de smaak is fris met een lichte zuurgraad.

Geschiedenis

In 2011, was Põhjala brouwerij de eerste die actief werd om de Estse bier cultuur opnieuw te starten, die in de Sovjet-tijden tot stilstand was gekomen door het brouwen van handgemaakte bieren volgens eigen recepten. Door de jaren heen heeft het team meer ervaring opgedaan en nieuwe teamleden toegevoegd.De huidige brouwerij meester komt van de Brew Dog fabriek in Schotland.

Als de eerste brouwerij in zijn soort, krijgt Põhjala terecht veel aandacht. Pohjala ontving bijna het maximum aantal punten (95) uit de bier bijbel(www.ratebeer.com) en is het hoogst gewaardeerde bier ooit geproduceerd in Estland. Deze score werd niet toegekend door toeval. Vanaf het begin heeft het Põhjala team gewerkt met zijn ziel en toewijding. Põhjala is erin geslaagd om een reeks van grote handgemaakte bieren te produceren.

Een eigen brouwerij werd onlangs geopend in Tallinn en binnenkort worden daar Põhjala bieren geproduceerd: Californische stijl witbier, de krachtige grapefruit IPA en een nieuwe versie van de goede oude rogge ale. Wanneer de koude herfst arriveert zal de nieuwe Põhjala Öö en vele andere interessante producten op de markt komen.

In tegenstelling tot veel andere lokale kleine producenten heeft Põhjala zijn weg al gevonden in de bier bar sector en bereid het zich flink voor om te beginnen met het exporteren naar Europa en daarbuiten.