Plantiac Vieux

20 cl

Plantiac Vieux

20 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 4,50
  • Vanaf 6 voor € 4,30 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 20 cl
Categorie Zakflacons
Verpakking Glas
Type Jenever / Vieux
Alcohol % 35 %
Land Nederland
Merk Plantiac
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Plantiac Vieux is een vieux die op traditionele wijze tot stand is gekomen en gekenmerkt wordt door zijn zachte karakter. Plantiac staat als merk bekend om zijn gebruik van uitsluitend hoogwaardige kwaliteit van ingrediënten, voor Plantiac Vieux geldt dat uiteraard ook. Een distillaat met een geheel uniek karakter, zowel qua smaak en aroma’s laat het merk de concurrentie ver achter zich.